pattern-1
08.07.2023
Geri Dön

Yeni Medya Akademi'sinde yüzden fazla öğrenci mezun oldu

Başakşehir Belediyesi'nin 'Yeni Medya Akademi' bünyesinde bulunan 13 akademiden 8'inden mezun olan yüzden fazla kursiyere sertifikaları verildi. Başkan Kartoğlu, gençlerin heyecanına ortak olarak, birlikte üretecek ve birlikte başaracaklarını söyledi.

Başakşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği 'Yeni Medya Akademi'de yüzden fazla öğrenci mezun oldu. Şehir Sanat'ta gerçekleştirilen sertifika törenine Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu da katıldı..

Başakşehir Belediyesi, 'Yeni Medya Akademi', 'Radyo Akademi', 'Gazetecilik ve Yeni Medya Okulu', 'Dublaj Okulu', 'Sinema Okulu', 'Editörlük ve Grafik Tasarım Atölyesi', 'Temel Fotoğrafçılık Atölyesi', 'Dijital Pazarlama Atölyesi', '3D Animasyon Okulu', 'Roman ve Kurgu Atölyesi', 'Ekonomi Haberciliği Atölyesi', 'Magazin Haberciliği Atölyesi' ile 'Afet ve Savaş Bölgelerinde Gazetecilik Atölyesi' eğitimleriyle medya sektörüne genç isimleri kazandırmaya hedeflediğini belirtti.

Haber Kaynağını Görüntülemek İçin Tıklayın.